instalarianteneTipuri de sisteme sharing DONGLEinstalari antene

Exista doua sisteme DONGLE si anume :

  • DONGLE extern
  • DONGLE incorporat in receptorul de satelit

DONGLE EXTERN

Dongle Y6 FTA este folosit pentru decodarea unor pachete de programe cum ar fi : ARY si JSC ( programe arabe), NOVA GRECIA,POLSAT , CYFRA +,CYFROWY( programe poloneze) , etc.Acest sistem este de fapt card sharing sau free cccam client.
Pentru functionarea sistemului este necesat ca pe langa sistemul de satelit cere il aveti sa se monteze suplimentar o alta antenna de satelit orientata spre satelitul  Eutelsat W6  21.6° E .Se monteaza un cablu coaxial pana la DONGLE,iar apoi se va configure softul receptorului de satelit care il aveti.In concluzie veti avea doua antene de satelit montate si un software upgrade pentru o functionare corecta a sistemului.

Modele dongle externe

 

Micro Box
S-Box FTA
Microbox Mini
GVA2000
Y6 FTA

 

 

DONGLE incorporat in receptorul de satelit

                   Aceste receptoare au componenta DONGLE incorporata insa sistemul se configureaza la fel ca ca si cel extern,fiind nevoie de a doua antena.Una orientate spre satelitul care-l doriti, iar cea de-a doua pe  Eutelsat W6  21.6° E .Si aici exista doua modele de receptoare si anume:receptoare cu un singur tuner de satelit si cu doua tunere de satelit.
La receptoarele cu un singur tuner se foloseste DISEQ pentru cuplarea celei de-a doua antene de satelit ,pe cand la receptorul cu doua tunere cablurile de antenna de sateli se vor cupla separate in cele doua intrari existente.

 

Modele receptoare cu dongle incorporate

Conaxsat (CNX) Trio
Conaxsat Nano2
Conaxat Nano 3  
Conaxat Nano        
Conaxsat (CNX) Mini
Captain 7000
XFTA Dongle
Red Box Z1
Samsat 560
Redline BR-1500X
Hi tech Super X3

ATENTIE ! Receptionarea si implicit vizionarea canalelor TV codate fara un abonament oficial este absolut ilegala. 
 
Informatiile oferite sunt doar cu scop educational. Autorii nu raspund pentru eventualele pagube create în urma folosirii acestor informatii în scopuri ce contravin reglementarilor legale. Prin seviciile si produsele oferite NU dorim încurajarea activitatilor ilegale, iar informatiile legate de aceasta tema sunt facute publice numai în scopuri educationale.

 

satelitdigital@yahoo.com Tel 0768.254.880 Copyright © InstalariAntene.com.2010 All rights reserved. www.instalariantene.com

 

Modele dongle,dongle fta,recevere dongle,dongle in Romania,informatii dongle,dongle arabe,dongle programe arabe,card sharing,free cccam client,programe gratis,programe free,programe fara abonament,instalare dongle,instalare sistem dongle,configurare dongle,configurare sistem dongle,ce inseamna dongle,pachete programe gratis,pachete programe fara abonament,view jsc free,view ary free,view orbit free,reglare dongle ,setare dongle


Created InstalariAntene.com
Instalari Antene Satelit 0768.254.880